1. Alle wedstrijden worden begeleid door scheidsrechters van de voetbalvereniging VV Tricht.

 

2. We spelen op een half veld met 8 tegen 8

 

3. Speelgerechtigd aan het toernooi zijn spelers geboren op of na 01-01-2008.

  

4. Cercle Brugge neemt deel met 2 ploegen. Elke speler mag maar bij 1 ploeg ingedeeld staan/spelen. Dus niet spelen bij 1 en 2!!!. Bij een tekort aan spelers (blessures e.d.) mag de leiding bij de toernooileiding een verzoek indienen om een speler over te plaatsen.

 

5. De wedstrijdduur bedraagt 1 x 20 minuten zonder pauze. Voor het begin en einde van de wedstrijd, wordt centraal gefloten. Op het moment dat het signaal voor het einde van de wedstrijd heeft geklonken, is de wedstrijd afgelopen. De wedstrijd mag alleen worden verlengd voor een strafschop.

 

6. Een beslissing die door de scheidsrechter is genomen is bindend. Protesten tegen scheidsrechterlijke beslissingen worden niet in behandeling genomen. Voor andere problemen mag u zich bij de toernooileiding melden, die zal dan een beslissing nemen en daar is geen beroep tegen mogelijk.

 

De scheidsrechter heeft de bevoegdheid om:

 

- spelers voor 3 minuten, of definitief uit het veld te sturen.

Een definitief uit het veld gestuurde speler, kan de verdere deelname aan het toernooi worden ontzegd. Na overleg met de scheidsrechter zal de toernooileiding een beslissing nemen, waar geen beroep tegen mogelijk is.

- een strafschop te geven. Dat zal dan op 7 meter van de doellijn gebeuren.

- aan te geven waar de hoekschop genomen moet worden en waar de keeper de bal moet neerleggen bij een achterbal. Dus niet uit de handen trappen!!!

 

7. De ploeg die als eerste in het wedstrijdprogramma vermeldt staat mag aftrappen. De tegenstander verdedigt de rechterkant van het speelveld.

 

8.  Iedere deelnemende vereniging dient voor reservekleding te zorgen. De in het programma als eerst genoemde team dient op verzoek in de reservekleding te spelen.

 

9. Er wordt gespeeld in vier poules van zes teams. In de poules wordt een halve competitie gespeeld. Daarna spelen de nummers 1 en 2 uit iedere poule verder in de Champions League (1 t/m 8), de nummers 3 en 4 uit iedere poule in de Europa League (9 t/m 16) en de nummers 5 en 6 in de Eredivisie (17 t/m 24).

 

Eindigen meerdere teams in de poule met een gelijk aantal punten, dan telt:

 

- het doelsaldo, anders

- het team dat de meest gescoorde doelpunten heeft, anders

- beslist het onderlinge resultaat

 

Mocht ook dat geen uitsluitsel bieden dan worden strafschoppen (*) genomen. Bij alle wedstrijden waar een winnaar uit dient te komen, worden bij een gelijke stand strafschoppen (*) genomen om een winnaar te verkrijgen. Er zal dus geen verlenging worden gespeeld, uitgezonderd de finale. Deze wordt met 1 x 5 minuten verlengt.

 

(*) strafschoppen dienen te worden genomen door 3 verschillende spelers die op het einde van de wedstrijd deelnamen aan het spel. Is de beslissing na deze reeks niet gevallen, dan wordt de strafschoppenserie voortgezet door spelers die nog geen strafschop hebben genomen en wordt er om en om geschoten.

 

10. Joer International alsmede VV Tricht stellen zich niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijden, voor en na het toernooi ondervonden.  

   

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.