Wie zijn wij?

Joer International is actief met het organiseren van internationale voetbaltoernooien voor jeugdteams van diverse leeftijden en niveaus in Nederland. Van professionele teams tot recreatieve jeugdteams.


Een voetbaltoernooi is een uitstekende manier om de teamspirit te verbeteren, niet alleen bij de spelers en begeleiding maar ook bij de organisatie. Bovendien is een goed georganiseerd toernooi vaak een prachtig visitekaartje voor de vereniging.


Je ziet ons echt overal


In samenwerking met diverse verenigingen uit het hele land zijn wij in staat grote internationale jeugdtoernooien te organiseren. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat ook de grote clubs uit binnen- en buitenland interesse tonen en van onze professionaliteit graag gebruik maken. Zo waren onder andere de volgende voetbalclubs al actief in de diverse toernooien: Ajax, Feyenoord, PSV, RSC Anderlecht, Club Brugge, Chelsea FC, Tottenham Hotspur, Benfica, Borussia Dortmund, FC Schalke'04, Red Bull Salzburg, Spartak Moskou, PAOK Thessaloníki, OSC Lille en Paris Saint Germain.

 


Ook iets voor uw vereniging?


Als u in de toekomst ook uw vereniging op de kaart wil zetten met een prima georganiseerd thuistoernooi denk dan eens aan een samenwerking met Joer International, een professionele organisatie die begrijpt wat u met een toernooi wil bereiken.


Voetbalverenigingen die een dergelijk groot toernooi willen organiseren worden vaak geconfronteerd met heel wat praktische problemen. De kennis, het organisatietalent en het enorme netwerk van nationale en internationale clubs maakt van Joer International de ontbrekende schakel die u nodig heeft bij de organisatie van uw top toernooi.