Toernooien

"De jeugd heeft de toekomst", niets is minder waar. Zeker in de voetbalsport staat zowel op amateur als professioneel niveau de jeugd centraal. Het is voor ons als toernooiorganisator dan ook een voorrecht om zulke prachtige toernooien te mogen organiseren.

Elite Toernooien

In samenwerking met amateurverenigingen zijn wij in staat grote jeugdtoernooien te organiseren. Ons uitgebreide internationale netwerk zorgt ervoor dat ook de grote clubs uit binnen en buitenland van onze professionaliteit graag gebruik maken. Komend jaar zullen wij dan ook in samenwerking met diverse amateurverenigingen een aantal top toernooien organiseren.

 

Vele toekomstige voetballers zullen de komende maanden hun talenten showen op de diverse grote internationale Elite toernooien. Deze toernooien staan wereldwijd bekend om hun kwalitatief uitstekende deelnemersveld, prachtige accommodaties, goede organisaties (in samenwerking met amateurverenigingen) en vele publieke belangstelling.

 

Voor dit seizoen hebben wij wederom getracht om het publiek een aantrekkelijk deelnemersveld te presenteren. Het is ons als toernooiorganisator dan ook gelukt om niet alleen bekende maar ook nieuwe ploegen te strikken om aan de diverse toernooien deel te nemen.

 

Vanaf februari zullen vele jeugdteams met hun jeugdspelers strijden om de felbegeerde bekers. Voetballers uit onder andere Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Griekenland, Rusland, Spanje, Qatar, Zweden en natuurlijk Nederland zijn te bewonderen op de diverse Nederlandse velden.

Kwalificatie Toernooien

Voor talentontwikkeling bij jeugdspelers hecht Joer International veel waarde aan het deelnemen aan sterk bezette jeugdtoernooien. Het Kwalificatie toernooi is ontstaan uit de behoefte om het opleidingsklimaat in Nederland verder te professionaliseren en het toernooiaanbod in diverse leeftijdscategorieën een kwaliteitsimpuls te geven. Deze toernooien zijn een ideale gelegenheid om talentvolle spelers een platvorm te geven waar ze met en tegen gelijkwaardige leeftijdsgenoten kunnen spelen.

Via deze toernooien kunnen ploegen zich kwalificeren door middel van een Wild Card voor de Elite toernooien.  Voor ieder Kwalificatie toernooi hebben wij de ambitie om een mooi deelnemersveld bij elkaar te krijgen. Clubs die aanwezig waren op onze vorige edities waren telkens zeer enthousiast over onze organisatie. Veel wedstrijdjes op een goed niveau zonder al te lange wachttijden zijn onze sportieve troeven.

Zie elders op de site voor onze kwalificatie- en elite toernooien voor zowel jongens als meisjes.