In samenwerking met amateurclubs in Nederland biedt Joer International Internationale voetbaltoernooien aan voor Junioren en Pupillen voor zowel Betaald voetbal organisaties als amateurs.

 

Vele toekomstige voetballertjes zullen hun talenten showen op de diverse grote Internationale toernooien. Deze toernooien staan bekend om hun kwalitatief uitstekende deelnemersveld, prachtige accommodaties, goede organisaties (amateurvereniging) en veel publieke belangstelling.

 

Met name ons netwerk zorgt ervoor dat ook de grote clubs uit binnen en buitenland van onze professionaliteit graag gebruik maken. Ook Internationale clubs als RSC Anderlecht, Benfica, Chelsea FC, FC Schalke'04 en Paris Saint Germain bleken een schot in de roos.

Kwalificatie toernooien

Voor talentontwikkeling van jeugdspelers hecht Joer International veel waarde aan het deelnemen aan sterk bezette jeugdtoernooien.

 

Het kwalificatie toernooi is ontstaan om het opleidingsklimaat in Nederland verder te professionaliseren en het toernooiaanbod in diverse leeftijdscategorieën een kwaliteitsimpuls te geven. Dit toernooi is een ideaal middel om talentvolle spelers een platvorm te geven waar ze met en tegen talentvolle leeftijdsgenoten kunnen spelen.

 

Via deze toernooien kunnen ploegen zich kwalificeren door middel van een Wild Card voor de hoofdtoernooien. Vanuit onze organisatie bieden wij jullie een toernooi aan waarin uw ploeg zich sportief kan meten met hun sportieve tegenstanders. Voor iedere editie die zal plaatsvinden hebben wij natuurlijk weer de ambitie om een mooi deelnemersveld bij elkaar te krijgen.

 

Clubs die aanwezig waren op onze vorige edities waren telkens zeer enthousiast over onze organisatie. Veel wedstrijdjes op een goed niveau zonder al te lange wachttijden zijn onze sportieve troeven!

Ook bij de komende edities zullen wij er alles aan doen om het wedstrijdniveau zo hoog mogelijk te houden.

 

Voor meer informatie over deze toernooien leest u verder op onze site.