Trainingskampen

Joer International is al jaren een begrip in Nederland als het aankomt op het organiseren van professionele jeugdvoetbaltoernooien voor Betaalde Voetbal Organisaties (BVO's) en amateurverenigingen die op het hoogste niveau voetballen. Verenigingen zoals RSC Anderlecht, Club Bugge, Ajax, PSV, Feyenoord, Borussia Dortmund, FC Schalke'04, Chelsea FC en PAOK Thessaloníki en vele andere internationale top voetbalclubs zijn al jaren vaste deelnemers van onze toptoernooien.

 

Vanuit ons enorme netwerk ontvingen wij steeds vaker aanvragen voor het organiseren van trainingskampen. Na een gedegen voorbereiding willen wij u middels deze site kennis laten maken met de Joer International Trainingskampen.

Wat bieden wij?


Uw club of vereniging krijgt de mogelijkheid om de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland te laten plaatsvinden.


Wij hebben een selectie gemaakt van de beste trainingsaccommodaties in deze landen. Hierdoor zijn wij in staat om een maatwerkplan voor u op te stellen. Een trainingskamp in de winterstop of aan het einde van het seizoen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

U stelt zelf uw eigen arrangement samen of wij adviseren u wat de beste opties zijn bij uw wensen. Een compleet arrangement bestaat uit de volgende zaken:

 

Transfer

Hieronder wordt verstaan het vervoer van het vliegveld tot aan het hotel. Tevens zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over een bus op afroep.

 

Verblijf

U kunt kiezen uit verschillende type accommodaties (basis, comfort of luxe). Voor elk budget hebben wij een gepast oplossing. Wenst u een hotel met zwembad of fitnessruimte? Het is allemaal mogelijk.

 

Training accommodatie

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat u beschikt over perfecte voetbalvelden waar u onder alle weersomstandigheden op kunt trainen. De trainingsvelden liggen doorgaans op loopafstand van uw verblijf.

 

Oefenwedstrijden

Uw club of vereniging kan profiteren van ons enorm netwerk aan voetbalverenigingen, ook in deze landen. Wij kunnen u oefen-wedstrijden aanbieden op elk gewenst niveau.

 

Activiteiten

Tijdens uw verblijf kunnen wij voor de spelers en staf ook ontspanningsactiviteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het bezoek van wedstrijden van FC Schalke'04 of Red Bull Salzburg. Maar een bezoek aan een stadion behoort ook tot de mogelijkheid. Ook dit is een maatwerkplan.


Begeleiding

Ons team bestaat uit gekwalificeerde mensen. Zij staan gedurende uw trainingskamp volledig tot uw beschikking.Nieuwsgierig geworden?

 

Neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij een passend voorstel voor u. Desgewenst ontvangen wij een vertegenwoordiger van uw vereniging om de locatie van te voren te bezoeken zodat wij uw trainingskamp tot in de puntjes kunnen voorbereiden.